Napunila 70 godina
0

Oprah nikad nije izgledala bolje: Zablistala na dodjeli Grammyja nakon što je skinula 20 kilograma

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Oprah Winfrey odala je počast preminuloj Tini Turner na dodjeli Grammyja noseći kratku suknju koja je bila sinonim za pjevačicu, a istovremeno i privukla pažnju svojim fit izgledom.

Suknju je sparila s usklađenom crnom košuljom sa šljokicama te crnim hulahopkama i crnim visokim potpeticama. Slavna voditeljica u 70-toj godini oduševila je sve svojim izgledom, posebno nakon što je decenijama vodila borbu s viškom kilograma.

Nedavno je otkrila kako je izgubila više od 20 kilograma te je priznala da su za to pored redovnih treninga i zdrave prehrane zaslužni lijekovi za mršavljenje.

"Nakon operacije koljena, počela sam planinariti i postavljati nove ciljeve udaljenosti svake sedmice", otkrila je ranije govoreći o svojoj transformaciji, "Posljednji obrok jedem u 4 sata, pijem galon vode dnevno i koristim principe WeightWatchersa za brojanje bodova. Bila sam svjesna lijekova za mršavljenje, ali osjećala sam da moram da dokažem da imam snagu volje za to. Sada se više ne osjećam tako".

Na dodjeli Grammyja, Winfrey je odala počast Tini Turner - koja je umrla u 83. godini prošlog maja.

"Od trenutka kada sam upoznala Tinu, prvo kao obožavateljica, a zatim sam bila blagoslovljena da joj postanem prijatelj - ona je bila posebna vrsta uzora", rekla je Winfrey na sceni, "I dok se ti veliki kotači vremena vrte, Tinin glas i dalje govori svima nama".

U snimku na Instagram Storyju objavljenom iz backstagea nakon njenog predstavljanja Winfrey je rekla: "Mislila sam da je tako zabavno. Bilo je tako zabavno odati počast Tini. I drago mi je što sam jučer plakala pa nisam morala plakati danas, mogla sam samo da slavim. Bilo je tako zabavno".