42-godišnja voditeljica
32

Jovana Joksimović svoju vitku figuru duguje ovom sportu, a omiljenog slatkiša se ne odriče

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jovana Joksimović, srbijanska voditeljica i supruga pjevača Željka Joksimovića, prepoznatljiva je po svojoj vitkoj figuri, a svojevremeno je otkrila i da je održava tako što trenira padel.

Naime, Joksimović od 2021. godine trenira padel, sport s reketom meksičkog porijekla koji se obično igra na zatvorenom, nešto manjem terenu od teniskog.

"Mnogo ljudi i dalje ne zna šta je padel. Ja objašnjavam da je to super sport za druženje. Mi svi porodično to igramo, i mama i tata, igra Željko, igram ja, porodično se smijemo, svađamo i uživamo", ispričala je Joksimović kad se prošle godine pojavila na takmičenju u ovom sportu.

Pored toga nedavno je govorila i o svojoj borbi s kilogramima kazavši da se posebno udebljala nakon dvije trudnoće, ali da je viška brzo uspjela skinuti.

"Imam sreće da imam tu konstituciju malo dječačke građe i trudim se u posljednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim, igram padel. Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina", otkrila je nedavno.

Ipak, kazala je da ima i slabu tačku te da jednom slatkišu ne uspijeva odoljeti.

"Imam problem sa sladoledom, kada dođe ljeto to je moja slaba tačka. Ne jedem ga uveče, a preko dana rijetko. To je da svakog dana ja moram da kupim 2 kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka", ispričala je.