Izgledom mami uzdahe
49

Jedna od najatraktivnijih glumica današnjice otkrila kojim sportom se bavi i šta najčešće jede

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Američka glumica Sydney Sweeney ima titulu jedne od najatraktivnijih žena na svijetu, a sada je odlučila otkriti kako održava besprijekoran izgled.

U razgovoru za magazin Women's Health je navela da za doručak najčešće jede bobičasto voće, jaja i bagel. Izbjegava piti zaslađena pića i kafu te tvrdi da pije isključivo vodu.

Za ručak jede Cezar salatu s piletinom ili čizburger. Nije se odrekla konzumiranja slatkiša, a najdraži joj je kolačić s komadićima čokolade preliven sladoledom od vanile.

Obožava italijansku kuhinju pa je ona često njen izbor za večeru. Svjesna je da ovakav način ishrane nije najzdraviji, ali joj je važno uživati u hrani.

"Jednog dana ću početi jesti zdraviju hranu, ali sada vježbam, tako da sve mogu izbalansirati. Volim hranu i ona me čini sretnom", kazala je.

Već duže vrijeme trenira mješovite borilačke vještine (MMA).

"U ringu sam imala sve u ružičastoj boji - masku, rukavice, štitnik za zube, sve. Kad uđeš u ring kao djevojka u ružičastom, muškarci te često potcjenjuju, ali kada pokažeš svoju pravu snagu, to je najbolji osjećaj ikada", rekla je.

Trudi se naći vremena za vježbanje i kada je zauzeta poslovnim obavezama.

"Ako imam sat vremena slobodno, odradit ću vježbe uz pomoć neke od online platformi za vježbanje", ispričala je.