Otkrio tajnu svog uspjeha
4

Izgubio 25 kilograma: Reper Post Malone doživio nevjerovatnu fizičku transformaciju

L. R.
Post Malone (Foto: EPA)
Post Malone (Foto: EPA)
Američki reper Post Malone nedavno je putem svog Instagram profila podijelio nevjerovatnu fizičku transformaciju.

Naime, mladi reper nedavno je u medijima otkrio da je izgubio 25 kilograma, a onda podijelio fotografiju kojom to i pokazuje. Za tu priliku pozirao je u ogledalu, a nosio je crnu košulju i hlače, a upotpunio ga je crnim kožnim sakoom, kačketom i cipelama.

On je nedavno u podcastu "Joe Rogan Experience" otkrio da sada ima 83 kilograma, a da je smršao zahvaljujući tome što je iz svoje ishrane izbacio gazirana pića.

Brojni fanovi podržali su njegovu fizičku transformaciju, a ispod objave na Instagramu nizali su se uglavnom komplimenti. Samo nekoliko fanova izjavilo je da će im nedostajati njegov "bucmasti" izgled.

"Izgledaš mršavo", "Vitak", "O moj Bože, nisam te prepoznao, kakva promjena", "Nisam ni shvatio da je to on", "Ko je ovo", "Izgledaš nevjerovatno", "Kralju, izgledaš predobro", "Sviđa mi se tvoj novi izgled", bili su samo neki od komentara.

Ovaj 28-godišnji reper dio zasluga za fizičku promjenu i novi način života je pripisao tome što je postao otac. Tada je izjavio da ga je to što ima bebu dovelo do drugačijeg razmišljanja i potaknulo ga da uspori sa izlascima i lošim navikama.