Poseban program
102

Promo / Elit Nutrition na reotvorenju prodavnice na Ilidži nudi popuste, poklone i članarine

Foto: M. O./Klix.ba
(Foto: M. O./Klix.ba)
Reotvorenje najmodernije prodavnice Elit Nutrition bit će upriličeno u srijedu 5. decembra na Ilidži, u Sara centru, a najavljen je poseban program u sklopu kojeg će biti popusti od 15 do 40 posto.

Elit Nutrition je domaća firma prepoznatljiva po, kako su to saopćili, zdravoj ishrani i vrhunskoj sportskoj suplementaciji, a osim popusta će na reotvaranju upriličiti degustacije, poklone, nagrade, članarine i vaučere.

Kupci će uz ostvarenu kupovinu od preko 20 KM biti u prilici da osvoje osam mjesečnih članarina, dva kompleta opreme i suplementacija u vrijednosti po 500 KM, jedan dres FK Željezničara i jedan FK Sarajeva, 10 nagrada iznenađenja i 100 vaučera sa 20 posto popusta. Izvlačenje dobitnika nagrada bit će upriličeno u 20:00 sati.

Elit Nutrition je osnovan 2012. godine iz ljubavi prema sportu, pravilnoj ishrani i zdravom životu. Pozicionirani su kao jedan od lidera na tržištu BiH i prepoznati kao kompanija koja prati trendove i unosi inovacije u domenu zdrave i sportske prehrane a sve proizvode je moguće naručiti i preko web shopa elitnutrition.ba.