|

Bodybuilder Rich Piana je želio "bicepse veće od svoje glave", danas se bori za život

Bodybuilder Rich Piana je želio "bicepse veće od svoje glave", danas se bori za život
272
Klix.ba
13.8.2017. u 16:21
111
komentara
272

dijeljenja
Bodybuilder Rich Piana je želio "bicepse veće od svoje glave", danas se bori za život Foto: Instagram
Bodybuilder Rich Piana godinama je uzimao steroide, a njegovi mišići predstavljali su fascinaciju za milione fanova širom svijeta. Sada se bori za svoj život, a detalje je otkrila njegova djevojka.
Za 46-godišnjeg bodybuildera Pianu su mišići značili sve na svijetu, pa je i proteklih 25 godina svakodnevno trenirao kako bi povećao svoj biceps i kako bi definirao svoje tijelo.

Kult tijela za njega je predstavljao opsesiju, a zbog toga su ga fanovi i voljeli. Samo na Instagramu ga prati 1,2 miliona ljudi, gdje je u julu sebi zadao novi cilj: "Bicepse veće od moje glave!"Četiri sedmice nakon toga Piana se bori za svoj život. U ponedjeljak je ovaj ekstremni sportaš pao u svom stanu u kojem je boravio sa svojom djevojkom Chanel Jansen.

Medicinska pomoć mu je pružena tako što su ga stavili u umjetnu komu. Prema policijskim izvještajima, tom prilikom su mu našli 20 flašica steroida u stanu.

Također su mu na stolu našli kreditnu karticu i bijeli prašak. Potom su mu ubrizgali narcan koji se koristi kao medikament protiv opijata kako bi se njihova učinkovitost blokirala.

Po društvenim mrežama su se proširile glasine da je bodibilder iz Los Angelesa preminuo, da bi to njegova djevojka demantovala na Instagramu.

"Želim samo da razjasnim da je još u životu. Njegova familija i ja molimo za pozitivne misli, molitvu i ljubav. Molim vas sve da malo poštovanja pokažete, jer je ovo teško iskustvo za nas", napisala je Jansen.Tačne informacije o razlogu zbog kojeg je Piana završio u komi još nisu poznate. Jasno je jedino da je narušio svoje zdravlje upotrebom steroida i drugih opijata.

Nakon što su ga kao 18-godišnjaka izviždali na jednoj reviji za bodybuildere, odlučio se uz pomoć steroida dokopati slave.
Prijavi grešku


Komentari (111)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...