Objavila snimak
45

Ana Rucner nakon kritika da je previše mršava pokazala svoju rutinu vježbanja: Nema odustajanja

I. S.
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Ana Rucner je na svom Instagram profilu objavila snimak na kojem pokazuje kako izgleda njena rutina vježbanja.
"Divna maksimirska jutra. Nema odustajanja", napisala je te se zahvalila svom fitness treneru Mariju Križancu. Pratitelji su u komentarima čestitali Ani na tome što je istrajna u vježbanju.

"Bravo, Ana", "Samo tako", "Prekrasno", neke su od reakcija na spomenuti video.

Iako mnogi Anu smatraju jednom od najatraktivnijih žena na muzičkoj sceni, često dobija kritike onih koji smatraju da je previše mršava i da mora nešto učiniti po tom pitanju.

Nedavno ju je jedna korisnica Instagrama upitala može li biti mršavija, na šta joj je ona sarkastično odgovorila: "Naravno. Koliko želite da skinem kila?".

Krajem prošle godine je nastupila na MASS-light salona u Sarajevu. Tim povodom je za Klix.ba dala intervju u kojem je, između ostalog, spomenula da posebno voli sarajevsku publiku.

"Uvijek kad radim koncert u Sarajevu - nije često, ali kad se radi, to jedan poseban osjećaj i uvijek ima dobar efekat kasnije. Već je prošlo skoro godinu dana. Publika u Sarajevu je najljepša. Ljudi znaju, kad dolaze na koncert, zašto dolaze na koncert. Ne možeš publiku prevariti. Daješ maksimum od sebe. Ne treba to tako niti gledati", navela je.