Predstavili nove brendove
191

Finest Selection oduševio ugledne zvanice i proslavio izvrsnost dizajna

Finest Selection
Finest Selection
Summer Social Party organizovan od strane showrooma Finest Selection održan je krajem prethodne sedmice, ostavljajući iza sebe nezaboravne trenutke i zadovoljstvo posjetitelja.

Ovaj događaj okupio je brojne ljubitelje kvalitetnih materijala i namještaja, partnere i stručnjake iz industrije, koji su zajedno obilježili godinu dana postojanja i uspjeha sarajevskog salona.

Dodjela nagrada za inovativni dizajn kuhinje

Veliku pažnju u proteklo vrijeme privukao je regionalni konkurs The Finest Kitchen, a koji je Finest Selection organizovao u saradnji sa evropskim brendovima Fundermax, Bosch i Mariner Rubinetterie.

Finest Selection
Finest Selection

Renomirani partneri događaja i pobjednici dizajneri predstavili su najnovije trendove i inovacije u dizajnu kuhinja. Kroz prezentacije, posjetitelji su imali priliku upoznati se s novim kolekcijama, materijalima i tehnologijama koje oblikuju budućnost uređenja interijera. Pobjedničke nagrade pripale su arhitekti Mirku Milanoviću iz Beograda i arhitektici Amili Vrabac iz Sarajeva.

Kolekcija vrhunskih brendova i personalizirana usluga

U svijetu interijera, gdje kvalitet i stil igraju ključne uloge, showroom Finest Selection izdvaja se kao lider u predstavljanju svjetskih premium brendova koji zadovoljavaju najviše standarde u opremanju interijera.

Finest Selection
Finest Selection

"Smješten na adresi Pehlivanuša 3, naš showroom postao je sinonim za eleganciju, inovaciju i vrhunsku uslugu, privlačeći ljubitelje dizajna i kvalitete iz cijele regije. Dio naše bogate kolekcije brendova od sada su i tri partnera koja su i koorganizatori regionalnog konkursa za najbolji dizajn rezidencijalne kuhinje", ističu iz Finest Selectiona.

Outdoor event i vizija budućnosti

"Summer Social Party bio je više od obične proslave; bio je to izraz zahvalnosti svima koji su svojim povjerenjem i podrškom doprinijeli uspjehu našeg brenda. Posebna čast bila je proslaviti ove divne trenutke na lokaciji koja je nacionalni spomenik BiH, u samom centru Sarajeva. Ovo zadovoljstvo dugujemo timu koji stoji iza projekta Park Residence Sarajevo čiji je ovo sales centar", istakle su kreatorke brenda Finest Selection.

Finest Selection
Finest Selection

'Presretne smo što imamo priliku pozvati vas da sa nama proslavite ove bitne momente, ali ujedno i skupa sa Vama zakoračimo u narednu godinu sa optimizmom i ustrajnošću na putu ka izvrsnosti. Nastavimo da inspirišemo jedni druge, sarađujemo sa uživanjem, sa zajedničkom odrednicom - inovacijom u svakom segmentu poslovanja", riječi su kojima su se zahvalile svojim gostima i otvorile rođendansku zabavu.

Finest Selection
Finest Selection

Kroz druženje sa mnogobrojnim prijateljima i partnerima s kojima sarađuje Finest Selection, događaj je bila prilika da se zajednički proslavi kvalitet koji povezuje i otvara nove mogućnosti za budućnost.

"Nastavljamo širiti tržište, gradeći još čvršće veze s postojećim i novim prijateljima brenda, stvarajući prilike za saradnju u Bosni i Hercegovini i regiji", ističu suvlasnice.

Finest Selection
Finest Selection

Na kraju događaja, proslava je dostigla svoj vrhunac uz poseban muzički nastup. Ugledna umjetnica Hana Zrno oduševila je sve prisutne izvedbom italijanske kancone, unoseći dodatnu dozu emocija i elegancije u već savršeno organizovan događaj.