PROMO
0

Fibula Air Travel Agency Sarajevo: Letimo opet, vrijeme je za odmor

Povratak normalnom životu nosi brojne konotacije, ali se većina ljudi slaže da se život vraća u normalne okvire onda kada ponovo počnemo putovati.

Fibula Air Travel Agency Sarajevo pripremila je široku lepezu najboljih aranžmana, atraktivnih destinacija i raskošnu ponudu hotela, a sve to po najpovoljnijim cijenama.

Idemo na more!

Kao i do sada, Fibula vas "charter” letovima vodi u Tursku i Egipat, a tu je i zanimljiva i neizostavna bogata ponuda za Jadran.

Više od 400 hotela fantastične antalijske regije ili pak jedan od 100 hotela zapanjujućeg Egipta siguran su znak da u Fibulinoj ponudi svako može pronaći ono što mu najviše odgovara.

Online rezerviši, plati, kreni!

Rezervacija željenog aranžmana nikada nije bila jednostavnija. Fibula nudi izuzetno praktičan i savremen način online izbora destinacije kao i same rezervacije, a ono što predstavlja inovaciju i posebnu olakšicu jesu online plaćanja.

Sve što je potrebno jeste posjetiti web stranicu www.fibula.ba.

Letimo svaki dan! Izaberite svoju destinaciju iz snova i krenite sa nama!

Na Facebook i Instagram stranicama Fibule trenutno je u toku i nagradna igra u okviru koje možete osvojiti Ultra All inclusive putovanje u Tursku za dvoje.