{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Fanovima obećani posteri Heidi Klum

22.5.2003. u 17:51
0
0
Fanovima obećani posteri Heidi Klum
0
Fanovima obećani posteri Heidi Klum
Fanovima njemačke manekenke Heidi Klum su obećani besplatni posteri – ako ih to zaustavi u krađi i vandalizmu postera na uličnim reklamama.
Reklamna kampanja kupaćih kostima modne kuće H&M koju je snimila Heidi Klum se pokazala kao jedna od najuspješnijih u historiji njemačke reklame.
Međutim, više od pola postera je ukradeno od strane fanova i većina ljudi je morala raditi prekovremeno kako bi se oni zamijenili. Fanovi također pribjegavaju vandalizmu kako bi se dočepali željenih postera – uništavanje uličnih reklama prouzrokuje velike novčane štete. A neki od postera koji nisu ukradeni također moraju biti zamijenjeni – jer su oštećeni od strane bijesnih feministica koje reklamu smatraju sexističkom.
Policija u Kölnu kaže da je više od 200 uličnih reklama uništeno i da sa svih nedostaju posteri 29-godišnje Heidi. Hans Peter Bischoff, šef marketinške agencije JC Decauxe kaže sljedeće: "Svakog dana se uništava sve uličnih reklama i zato smo pokušali zaustaviti lopove tako što smo obećali besplatne postere. Postavili smo 750 malih postera koji su svi nestali ili bili uništeni nakon par sati. To je ludilo."

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: