Promo
/
EuroVip d.o.o. Čitluk: Jedan od dva najveća prerađivača kafe u BiH

EuroVip d.o.o. Čitluk: Jedan od dva najveća prerađivača kafe u BiH
119
S
Sponzorirani članak
14.7.2017. u 13:15
0
komentara
119

dijeljenja
EuroVip d.o.o. Čitluk: Jedan od dva najveća prerađivača kafe u BiH
O ritualima druženja uz šoljicu kafe prepoznati smo u cijelome svijetu. Nigdje kao kod nas, ne postoji tradicija višesatnog ispijanja i uživanja u ovom napitku koji je, nerijetko, više od samog užitka.
Kafa je trenutak za predahnuti od napornog dana, trenutak za smijeh s obitelji i prijateljima, trenutak za ugodno poslovno okruženje i suradnju, ona je snažna, a tako jednostavna, da je nitko nikad nije uspio opisati u njezinoj istinskoj ljepoti i veličini. Mnoge znanstvene studije govore o ljekovitim svojstvima kafe. Čak ako i ne vjerujete svemu što pročitate, u jednom ćete se složiti: kafa popravlja raspoloženje i s njom je sve lakše!

Prije 27 godina započela je priča o mirisima kave u središtu Hercegovine - osnovana je tvrtka Eurovip d.o.o. Čitluk, kao jedna od prvih privatnih poduzeća u BiH, u oblastima prerade i prodaje kave.

"Danas smo među 2 vodeća prerađivača kave u BiH. Naš profesionalni tim brine se da svaki dan započnete šalicom istinske, ukusne i nadasve mirisne kave koja će vam nadražiti sva osjetila i urezati vam se u pamćenje za sve buduće godine. S nama svakoga dana počinju mnogobrojne zanimljive priče naših cijenjenih kupaca koji prepoznaju posebnosti našeg asortimana u idealnom omjeru kvalitete i cijene. Običan dan učinit ćemo vam posebnim!" - saopšteno je iz ove uspješne kompanije.

"Naš brand na koji smo posebno ponosni i koji jednostavno prezentira sve ono dobro što vam želimo, jest Cafe Brazil. Pomno birana i brižljivo pržena zrna sirove kave, prema originalnoj domaćoj recepturi, čine mješavinu vrhunske kvalitete koja je s vremenom postala lider u segmentu kave na domaćem tržištu. O njezinoj kvaliteti govori i činjenica kako se Cafe Brazil okitila zvjezdicom ''Kvalitetan proizvod – proizvedeno u Bosni i Hercegovini'', čime smo ušli u veliku obitelj članica Udruženja kupujmo i koristimo domaće – kvalitetno proizvedeno u BiH.
Od 2008. godine posjedujemo ISO 9001:2008 i HACCP standarde što jamči vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. Za sam proces proizvodnje koristimo najsuvremeniju tehnologiju koja omogućuje punoću okusa i savršenu aromu naše bogate palete proizvoda" - s ponosom ističu i dalje u saopštenju navode:"Ukoliko vas put dovede u Hercegovinu, nećete moći odoljeti mirisu naše svježe pržene kave u kojem svakodnevno uživaju naši cijenjeni kupci i posjetitelji. Ako vas i ne dovede, dovoljno je da otvorite vrećicu CAFE BRAZIL i doživite avanturu s polja nepreglednih brazilskih plantaža. Budite uvjereni da će vam izmamiti osmijeh na lice, i učinit će vas posebnima, upravo kakvi i jeste.

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je glavna misija. Ima li bolje reklame od zadovoljnih kupaca? Oni se redovito vraćaju na naše police. Tomu svjedoče i konkretni podaci: 2015. Godine Eurovip d.o.o. ostvario je rekordnu prodaju svojih proizvoda iz segmenta tradicionalne kave, što nam bio je najbolji poklon za 25-tu obljetnicu rada i poslovanja. Ujedno i poticaj da svake godine bude što bolji, za vas!"

"S nama svaka priča dobije pozitivan ishod. Osim što brinemo za svoje potrošače, i zapošljavamo 38 djelatnika, uspjeh Eurovipa utječe i na cijelu društvenu zajednicu. Ponosni smo vlasnik i priznanja Godišnje nagrade Općine Čitluk, za razvoj gospodarstva u općini u 2016. godini" - navodi se u saopštenju kompanije Eurovip.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.