{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Enter the Matrix

26.2.2003. u 23:19
0
0
Enter the Matrix
0
Enter the Matrix
Nakon dugog čekanja, skoro četiri godine od izlaska filma, na tržištu će se pojaviti video igra bazirana na filmu The Matrix.
Enter the Matrix će se moći istovremeno nabaviti za sve platforme. Braća Wachowski, reditelji filma, i Shiny Entertainment najavljuju FPS koji će igrače veoma zaokupiti, te ih možda natjerati da povjeruju da život na zemlji zapravo i jeste samo dobro složena fasada.

Braća Wachowski, također strastveni igrači, napisali su originalni scenario za igru i snimili sat filma samo za nju. Već dvije godine 60 ljudi radi na razvoju tehnologije pomoću koje bi igre napravila jednak iskorak kao i film. Igra prati radnju drugog filma, The Matrix: Reloaded, a pojaviće se na tržištu istog dana kao i film 15og maja ove godine. Ipak, da ne bi sve bilo potpuno isto igra će nuditi mogućnost da se krene putem koji će u filmu biti odbačen. Ono što će ražalostiti fanove vjerovatno je činjenica da u igri neće moći biti ni Neo, niti Trinity. Likovi sa kojima će se igrači morati zadovoljiti su Niobe (igra ju Jada Pinketh-Smith) i Ghost.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: