Novi rekord
0

eKupon doveo preko 2.000 novih gostiju u Food Office

Sarajevo-x.com
Food Office (Foto: Amer Kapetanović)
Food Office (Foto: Amer Kapetanović)
Iako je prošlo manje od mjesec dana od pokretanja bh. web servisa za grupnu kupovinu eKupon.ba, oboren je novi rekord u broju prodatih kupona. Naime, za samo tri dana eKupon je doveo 2.000 novih gostiju u restoran Food Office.

Ponuda dana, objavljena u petak na eKupon.ba, sa 61% popusta za neograničenu količinu hrane i pića za jedan obrok za dvije osobe u novootvorenom "all you can eat" restoranu Food Office privukla je do trenutka pisanja ovog teksta preko 1.000 kupaca, koji su u okviru ove ponude platili 7 KM umjesto 18 KM za neograničeni obrok za dvije osobe. Kupci su prema tome zajedno uštedjeli 11 hiljada konvertibilnih maraka, a ostvaren je promet od preko 7 hiljada KM.

Uzevši u obzir da jedan kupon vrijedi za dvije osobe eKupon.ba je ovom ponudom doveo restoranu Food Office preko 2.000 novih mušterija, što je apsolutni rekord kad je u pitanju grupna kupovina na internetu u BiH.

Dosadašnji rekord po broju prodatih kupona držao je restoran Vapiano, za čiju ponudu je na eKuponu prodato 414 kupona, tj. u Vapiano je dovedeno 828 novih mušterija.

Ponuda za Food Office traje do večeras u ponoć, a jutros je krenula nova ponuda sa 50% popusta na uslugu Air-Flow u Privatnoj stomatološkoj ordinaciji dr. Cerić-Džaferović Lejla - platite 20 KM umjesto 40 KM za profesionalno čišćenje zuba.

Za sutra je najavljena još jedna atraktivna ponuda sa preko 50% popusta, a preporučujemo da se, ukoliko već niste, pretplatite na naš newsletter na eKupon.ba, kako bi ste svako jutro na vaš e-mail primali nove super-atraktivne ponude iz vašeg grada. Također, ne zaboravite da nas možete pratiti i na Facebooku.