{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Edukacija iz dječije i adolescentne psihoterapije na području BiH po evropskim standardima

7.4.2015. u 16:53
3
2
Edukacija iz dječije i adolescentne psihoterapije na području BiH po evropskim standardima
3
Edukacija iz dječije i adolescentne psihoterapije na području BiH po evropskim standardima
Foto: Ilustracija
Pokreće se Prvi ciklus edukacije iz dječije i adolescentne psihoterapije na području Bosne i Hercegovine u organizaciji BHIDAPA (Bosansko-hercegovačka integrativna dječija i adolescentna psihoterapijska Asocijacija), a u suradnji sa HITUDIM-om (Hrvatska interdisciplinarna terapijska udruga za djecu i mladež) i EAITCYP (European Interdisciplinary Association for Therapy with Children & Young People), a u skladu sa europskim standardima.
Konkurs se raspisuje za upis studenata na Program edukacije iz dječije i adolescentne psihoterapije ili dječije i adolescentne savjetnike/savjetodavce. Studij se organizuje u trajanju od dvije ili četiri akademske godine, a njegovim završetkom, nakon odbrane završnog rada, stiče se diploma iz Integrativne Dječije i adolescentne psihoterapije odnosno savjetovanja, te europsku licencu ovjerenu od strane EAITCYP i EUROPCS.

Predavači su svjetski priznati stručnjaci iz područja neuropsihijatrije, posebno dječije i adolescentne psihijatrije i psihoterapije, porodičnih/obiteljskih konstelacija.

Po uspješnom završetku edukacije, nakon odbrane završnog rada, polaznici stječu zvanje Dječiji i adolescentni psihoterapeut odnosno savjetovjetnik/savjetodavac, te europsku licencu ovjerenu od EAITCYP i EUROPCS.

Početak edukacije se planira 22. maj 2015. u Sarajevu.

Konkurs je objavljen 2. aprila, a ostaje otvoren 40 dana od dana objavljivanja.

Više o konkursu, prijavi, programu edukacije i predavačima čitajte na stranici Psychotherapy.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: