lifestyle
122

Edox Swiss - luksuzni satovi za odabrane

(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Kada su u pitanju luksuzni satovi, švicarski brendovi su bez ikakve sumnje lideri na svjetskom tržištu.

Velki znak pažnje zaslužio je švicarski brend EDOX koji je za jako kratko vrijeme postigao veliki uspjeh na našem tržištu i time sebi osigurao lidersku poziciju. Postao je sat za odabrane jer odaje imidž uspješnog muškarca i žene.

EDOX, što na starom grčkom znači mjerač vremena, je švicarska manufaktura vrhunskog kvaliteta i tradicije koja je osnovana 1884. godine. Preko 130 godina profesionalnog iskustva, postiže velika dostignuća u proizvodnji ručnih satova što ih stavlja na vrh svjetskog urarstva, tako da su ove godine na najvećem svjetskom sajmu satova u Baselu zabilježili najbolji rezultat.

Rekordno dostignuće je ostvario sa proizvodnjom najtanjeg kvarcnog mehanizma koji ima prikaz datuma, debljine samo 1,4 milimetra koji još uvijek drži rekordno dostignuće, a njihov model Delfin je rekorder u vodootpornosti.

Najpoznatiji EDOX-ovi modeli su: Grand Ocean, Delfin, Chronorally, Les Bemonts, Les Vauberts. Ponosni su sponzori WRC i Dakar Rally, zatim Formule 1 na vodi gdje su i oficijelni mjerači vremena.

Sve detalje možete vidjeti na oficijelnoj web stranici www.edox.ch.

Moramo naglasiti da u EDOX-ovu grupaciju pripada i poznati švicarski brend Claude-Bernard koji zajedno sa EDOX-om svake godine postiže sve bolje rezultate u svijetu urarstva.

Zahvaljujemo se generalnom zastupniku na lansiranju ovog prestižnog brenda. ELD Swiss Shop će u skorije vrijeme lansirati nove luksuzne brendove i time najavljuje lidersku poziciju na našem tržištu.

ELD Swiss Shopove možete naći u SCC-u i u ulici Gajev trg br. 5 gdje se sami možete uvjeriti u ovaj prestižni brend.