Promo
71

Džejla Glavović-Očuz posjetila renomiranu Našu malu kliniku

Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Centar za estetsku hirurgiju Naša mala klinika u Sarajevu nudi veliki izbor operativnih tretmana u polju estetske i rekonstruktivne hirurgije. Time je ova klinika pozicionirana kao vodeća u BiH te jedna od najpoznatijih u regiji. Našu malu kliniku nedavno je posjetila i Džejla Glavović-Očuz, najpoznatiji bh. model.

Klinika kontinuirano ulaže u stručno znanje svojih uposlenica i uposlenika te je u toku sa svjetskim novitetima u oblasti estetske, kao i plastično-rekonstruktivne hirurgije.

Doktori kao što su prof. dr. Miomir Ninković i prof. dr. Nebojša Rajačić svojim dolaskom su doprinijeli razmjeni evropskih i svjetskih iskustava i na taj način pacijentima Naše male klinike ponudili savjete i hirurške zahvate koji se primjenjuju u najboljim klinikama svijeta.

Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba

Osim najinovativnije i najmodernije opreme koja garantuje maksimalnu sigurnost pacijentima, Klinika je opremljena i uređajem za 3D fotosimulaciju pod nazivom Vectra XT 3D, koji je posljednja riječ tehnologije u ovoj grani medicine. Uređaj je trenutno jedinstven u Bosni i Hercegovini jer educira pacijente i omogućava im da utječu na operativni proces i unaprijed vide ishod estetskog zahvata na nosu, grudima i stomaku.

Alma Soprano ICE laser za epilaciju je također u ponudi ove klinike, čime su tretmani za uklanjanje neželjenih dlačica bezbolni, brži nego ranije, sigurni za sve tipove kože u svako doba godine i omogućavaju uklanjanje i svjetlijih dlaka.

"Raduje me činjenica da savremena klinika tj. Naša mala klinika postoji u Bosni i Hercegovini! Želim da pohvalim rad prim. dr. Alemka Čvorka i prim. dr. sc. Alije Aginčića, kao i njihovog tima doktora koji su zaslužni da građani ne samo Bosne i Hercegovine nego i susjednih te evropskih zemalja mogu u Sarajevu dobiti najbolju uslugu iz oblasti estetske hirurgije. Doktorima i uposlenicima NMK-a želim da nastave biti uspješni, da uveseljavaju druge te da im daju novu priliku!”, istakla je Glavović-Očuz prilikom posjete klinici.

Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba

Inače, Džejla Glavović-Očuz je u svijet mode ušla 1997. godine sa samo 14 godina. Na izboru za Miss Earth 2002. godine na Filipinima u konkurenciji 96 djevojaka osvojila je ovu prestižnu titulu.

Glavović je u svoj portfolio upisala kampanje za neke od najpoznatijih svjetskih brendova kao što su Dsquared, L’oreal, Escada, McDonald's, Dmitri, Oaza, dok su editorijali sa Džejlom objavljeni u prestižnim svjetskim magazinima Vogue, Elle, GQ, Marie Claire, Olay itd.

Danas je zaštitno lice mnogih svjetskih, regionalnih i domaćih brendova, kao što su Opel, Woolworth i Astra Borovo te je vlasnica najuspješnije domaće modne agencije Swan Model Management.

Šminka: Sanjin Egon Odjeća: Guess by Marciano, Astra&Borovo Lokacija: Naša mala klinika