lifestyle
44

Douglas i De Niro savjetuju: Razmislite prije nego se oženite

Klix.ba
Robert De Niro i Michael Douglas
Robert De Niro i Michael Douglas
Glumci Michael Douglas i Robert De Niro iza sebe imaju nekoliko neuspjelih brakova. U intervjuu za otočke medije, njih dvojica su govorili o braku te savjetovali mlade osobe.

Douglas se od svoje prve žene Diandre Luker razveo prije 13 godina dok je sa glumicom Catherine Zeta-Jones papire za razvod potpisao tokom ljeta.

"Ljubav ne možete uzeti zdravo za gotovo. Morate je štiti, hraniti i brinuti se o njoj. Kad ste mladi o ovim stvarima ne razmišljate mnogo", kazao je Douglas u intrevjuu za Belfast Telegraph te nastavio.

"Trebate raditi na svojim karijerama, pokušati doći do neke finansijske sigurnosti i nezavisnosti. Ne kažem da ovo važi za sve, ali mislim da prvo trebate osigurati određene stvari prije nego preuzmete odgovornost za vašeg partnera i djecu", dodao je 69-godišnji proslavljeni glumac.

S druge strane, Robert De Niro se nakon 12 godina braka u kojima je dobio i dvoje djece, razveo od svoje prve žene Diahnne Abbott 1988. godine.

"Jedina stvar koju bih vam rekao je ta da ukoliko se već ženite, razmišljajte o tome da je mnogo lakše razvesti se ukoliko nemate djece. To čini život mnogo jednostavnijim", kazao je De Niro.

Ovaj holivudski dvojac trenutno snima film "Last Vegas" koji će se u kinima prikazivati 1. novembra.