{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Discreet prečica do svježine! Novi oblik, novi izazov

S
25.3.2008. u 12:05
0
0
Discreet prečica do svježine! Novi oblik, novi izazov
0
Discreet prečica do svježine! Novi oblik, novi izazov
Širom svijeta žene na različite načine održavaju svoju svježinu, brinu o svojoj privlačnosti i eleganciji – pa ni mi nismo drugačije.
Tokom dana gubite osjećaj svježine koji imate nakon jutarnjeg tuširanja. Zar ne bi bilo dobro kada bismo isti taj osjećaj svježine mogli da zadržimo na visokom nivou i tokom cijelog radnog dana, večernjih izlazaka ili jednostavno dok obavljamo sve dnevne obaveze?

Discreet dnevni ulošci vam nude jedno novo iskustvo: otkrijte prečicu do svježine! Bićete svježe i osjećaćete se privlačne tokom cijelog dana.

U zavisnosti od vašeg izbora, Discreet vam nudi nekoliko varijanti dodatne svježine:

- Discreet Water Lilly Multiform: harmoničan balans svježine i romantičnosti, ovaj blagi miris je inspirisan ženstvenošću današnjih žena, sa nježnom i blagom prefinjenom aromom vodenog ljiljana.
- Discreet Ocean Breeze Multiform: jasna kreacija i harmoničan balans svježine i mode, ovaj ugodan miris inspirisan je pravim šarmom današnje žene, pjenušav i energičan poput valova okeana.
- Discreet Air Multiform: napravljen od materijala koji vašoj koži omogućuju da diše
- Discreet Multiform: esencija svježine

Svaka žena je drugačija i naši stilovi se razlikuju, ali ono što nas povezuje je potreba da se osjećamo svježe u onim bitnim trenucima. Koristeći Discreet dnevne uloške ne znači da dobijate samo prečicu do fizičke svježine, već vas to čini i energičnijom.
Discreet linija dnevnih ulžaka sada svakoj ženi daje moć i efikasno oružje kojim zadržavate svježinu, bez obzira na vaš stil i životni tempo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: