{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Deveto izdanje časopisa "Love&Sex" o proljetnom umoru i aktivnom životu

28.5.2015. u 23:38
0
8
Deveto izdanje časopisa "Love&Sex" o proljetnom umoru i aktivnom životu
0
Proljetno izdanje edukativno-zabavnog časopisa za mlade “Love&Sex” donosi nove zanimljive sadržaje i teme, koje su i ovog puta pripremili volonteri-novinari Asocijacije XY.
Redakcijski tim časopisa za deveti broj istražio je aktuelni fenomen proljetnog umora, te ponudio praktične savjete kako ga prevazići, ali i pružio ideje gdje iskoristiti slobodno vrijeme, te kako živjeti zdravo i aktivno. U rubrici “Da li ste znali”, mladi novinari pružaju uvid u neobične zakone o seksu u pojedinim državama.

Časopis predstavlja i seksualne orijentacije koje su vrlo prisutne, ali manje poznate široj javnosti, te daje osvrt na svjetski popularan film “Pedeset nijansi sive” . Osim toga, stranice novog broja pružaju informacije o online datingu, svim prednostima i manama ovog modernog oblika upoznavanja, te otkriva sve što ste željeli znati o anksioznosti.

Nova rubrika “XY predstavlja” posvećena je djevojkama, te govori o zajedničkom muzičkom ostvarenju Sassje i Remi – pjesmi “Etikete”, koja je ohrabrujuća kako za djevojke, tako i za sve one koje su na bilo koji način diskriminirani.

Elektronski primjerak devetog izdanja časopisa “Love&Sex” možete preuzeti ovdje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: