Dan zaljubljenih u Sunnylandu Trebević

Dan zaljubljenih u Sunnylandu Trebević
156
Sponzorirani članak
13.2.2017. u 15:49
0
komentara
156

dijeljenja
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Za sve zaljubljene pripremili su divno iznenađenje, proslavu Valentinova na Trebeviću. Dođite sa svojim partnerom i uživajte u romantičnoj večeri za dvoje uz gratis piće dobrodošlice, bezalkoholni šampanjac i 4 slijeda hrane. U toku večere očekuje vas i gratis bezalkoholni koktel. Od 19:00 večerajte u restoranu Noova uz muziku uživo, sa pogledom na Sarajevo.
U predivnom prirodnom ambijentu, uz mnogo zelenila i svježeg zraka, možete prošetati po cijelom zabavnom parku, upoznati se sa svim sadržajima i odlučiti da li najbolju zabavu, vožnju alpine coasterom, ostaviti za kraj ili nestrpljivo krenuti odmah na start!
Locirani su samo desetak minuta od centra Sarajeva. U Sannylandu možete bezbjedno parkirati automobil uz besplatan parking.

Svakog dana nude zanimljive sadržaje :

Ponedeljak provedite u Sunnylandu uz moto “Ponedjeljak ne mora biti dosadan“. Dovedite Vaše mališane u igraonicu koja je baš taj dan gratis.

Utorkom je “Tea time”! Uz svaki poručeni kolač dobijate besplatno čaj po vašem izboru. Srijeda je posvećena damama, “Ladies Night” gdje dame imaju uvijek neko novo gratis iznenađenje.

Na vama je samo da okupite dobro društvo i prepustitite se ugodnom ambijentu i zabavi koja nikada ne prestaje.

Dodatne informacije saznajte ovdje.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.