CHICovnik je najpoželjniji poklon za dame ove sezone

CHICovnik je najpoželjniji poklon za dame ove sezone
6
Sponzorirani članak
19.12.2014. u 09:50
0
komentara
6

dijeljenja
1/18 Foto: Aida Redžepagić
2/18 Foto: Aida Redžepagić
3/18 Foto: Aida Redžepagić
4/18 Foto: Aida Redžepagić
5/18 Foto: Aida Redžepagić
6/18 Foto: Aida Redžepagić
7/18 Foto: Aida Redžepagić
8/18 Foto: Aida Redžepagić
9/18 Foto: Aida Redžepagić
10/18 Foto: Aida Redžepagić
11/18 Foto: Aida Redžepagić
12/18 Foto: Aida Redžepagić
13/18 Foto: Aida Redžepagić
14/18 Foto: Aida Redžepagić
15/18 Foto: Aida Redžepagić
16/18 Foto: Aida Redžepagić
17/18 Foto: Aida Redžepagić
18/18 Foto: Aida Redžepagić
Od ove godine se i BiH može pohvaliti svojom verzijom planera za žene. Njegovo ime je CHICovnik i ima dizajnerski osmišljenu naslovnicu kako bi odgovarao pravom trendy, chic dodatku za sve žene, bez obzira na dob, zanimanje, visinu i težinu.
Naslovnicu nacrtanu na tvrdim koricama krasi ilustracija ručno vezene čipke karakteristične za Bosnu i Hercegovinu, nama poznatijom pod nazivom 'milje' koja se već godinama čuva od zaborava. Slaveći tako tradiciju i inspirirajući se ručnim radovima karakterističnim za Bosnu i Hercegovinu, CHICovnik je dobio svoju naslovnicu za 2015. godinu.

CHICovnik je premjerno predstavljen u Sarajevu, u Delikatesnoj radnji na druženju s bh.damama sa stilom i bh.blogericama koje su imale priliku prve zapisati svoje obveze u ovaj planer.

Pored toga što je CHICovnik, zahvaljujući svom dizajnu, već karakteriziran kao chic dodatak za svaku ženu, on će postati i vaš vjerni asistent u kvalitetnoj organizaciji vremena, kontroli kućnog budžeta i ispravnim korištenjem omogućiti vam da si priuštite sve ovo što želite u narednoj godini. Naime, CHICovnik ima planer za svaki dan razrađen po satu kao i poseban prostor za važne napomene. Uz to svaki dan nosi sa sobom i prostor za inspirativnu izjavu kao i prostor za zapisivanje dnevnog cilja.

CHICovnik ima i posebne stranice kao što su stranica s brzim i zdravim receptima, stranica za zapisivanje mudrosti i smiješnih anegdota s dragim vam osobama, stranica za planiranje mjesečnog budžeta i ostale zanimljive sadržaje, zahvaljujući kojima CHICovnik postaje pravi mali chic asistent, ne samo u izvršavanju obveza nego i u planiranjima troškova, planiranju slobodnog vremena i slično.

Ovaj chic planer je izrađen od kvalitetnih materijala kako bi vam bio vjeran pratitelj kroz cijelu 2015. godinu, s tvrdim koricama i dovoljno širokim spiralnim uvezom koji vam omogućuje presavijanje stranica, a čvrsta spirala će poslužiti idealno za umetanje olovke. Tu je i zlatna gumica koja ide preko cijelog CHICovnika, a koja će spriječiti ispadanje računa, pozivnica i post-it napomena koje vam uvijek vire iz planera. Kao i svakoj drugoj ženi.

CHICovnik je u potpunosti osmišljen, dizajniran i proizveden u Bosni i Hercegovini, a njegov dizajn, sadržaj, praktičnost i jedinstvenost ga čine najpoželjnijim novogodišnjim poklonom. CHICovnik će je dostupan za kupovinu u svim Super i Maxi Konzum trgovinama u Bosni i Hercegovini, po akcijskoj cijeni od 9,95 KM.

Za 2015. sa stilom!
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.