lifestyle
0

Brazil otvara tematski park Erotikaland: Vibrirajuće kino i auta u obliku polnih organa

Klix.ba
Brazil je poznat po svojim karnevalima i atraktivno obučenim plesačicama. Sada će sigurni postati poznat širom svijeta po prvom seksualnom tematskom parku Erotikalnad.

Graditelji se nadaju da će park biti napravljen u blizini Piracicabe koja je udaljena dva sata od Sao Paula do 2018. godine. Među atrkacija koje će ponuditi posjetiocima jeste 7D vibrirajuće kino, bazeni za nudiste, autići u obliku polnih organa, voz zadovoljstva, muzej erotike itd.

Cijena ulaznice iznosit će 100 dolara, a bitno je naglasiti da seks unutar parka nije dozvoljen. Ukoliko se budu "zagrijali tokom igre" u parku, posjetioci će moći iznajmiti sobu u obližnjim motelima kojima će upravljati Erotikaland.

Član Kršćanske socijalističke partije Brazila i predsjednik GV Piracicabe Matheus Erler, kazao je kako ne smiju dozvoliti da Piracicaba bude glavni grad seksa. Dodao je kako se brine da bi park mamio "razvratne pojedince" u grad.

"Ovo neće biti mjesto za časne sestre, ali ne želimo napraviti ni Sodomu i Gomoru. Ako posjetioci budu željeli da pređu na viši nivo, mogu otići u obližnje motele", rekao je lider projekta Matheus Erler.

U parku će biti zaposleno 250 osoba i svi će promovisati siguran seks.