lifestyle
0

Brak Angeline i Billya Boba konačno gotov

Klix.ba
Tetovaže, bočice krvi i javne nježnosti nisu značile više ništa prošlog utorka kada su se Angelina Jolie i Billy Bob Thornton oficijelno i konačno razveli u Los Angelesu.

Sud u Los Angelesu je nakon skoro godinu dana dobrio sporazumni razvod Angeline Jolie i Billya Boba Thorntona, a Angelina se ujedno odrekla svojih prava na alimentaciju i tako Billya Boba oslobodila jedne često neprijatne stvari u razvodima. Umjesto toga, nekadašnji najkontroverzniji hollywoodski par se sporazumio oko odvojenih i privatnih posjeta njihovom 21-mjesečnom sinu Maddoxu. Međutim, nije rečeno kome će finalno biti povjereno starateljsko pravo nad usvojenim dječakom iz Kambodže, mada se pretpostavlja da će ipak ostati sa Angelinom, koja se o njemu sama brinula od kad je podnijela zahtjev za razvod u julu 2002. godine.

Također su potpisali i poseban ugovor koji im zabranjuje da medijima pričaju o svom braku, što je potpuna kontradikcija od ponašanja kojim su se mediji naslađivali dok su objavljivali intervjue o njihovim sexualnim igricama. Međutim, život ide dalje i za Angelinu i za Billya, ali sigurno je da oboje životu nisu imali baš puno sreće u ljubavi: ovo je peti razvod sa Billya Boba i drugi za Angelinu.