Promjenile spol
6

Blizanke postale blizanci: Nismo se osjećali dobro u svojoj koži

S.H.P.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jednojajčane blizanke Kasey i Shea Opilla uvijek su radile sve zajedno, pa su se odlučile na promjenu spola u razmaku od dvije godine.

Iako nikada nisu razgovarale o tome da se ne osjećaju dobro u svojoj koži, kažu da je telepatija odradila svoje pa su blizanke znale da se bore s istim demonima.

Kada su imali 11 godina, imali su čas seksualnog odgoja. Tada su shvatili da ne žele imati velike grudi niti žele imati menstruacije, no tada nisu znale da su transrodne. Godine 2013. godine one su roditeljima priznale da se osjećaju kao lezbejke, piše Mirror.

Kasey koji sada radi u jednom restoranu kazao je da će upisati psihološki fakultet kako bi mogao pomoći i drugima koji se odluče na promjenu spola.

"Bilo je jako teško. Nisam osjećao da pripadam djevojčicama, pa sam se uvijek priklanjao dječacima, međutim ni tamo se nisam uklapao. Tada nisam nisam znao da postoje transrodne osobe, ali sam znao da sam drugačiji", kazao je.

Foto: Mirror
Foto: Mirror

Iako su priznali da su lezbejke još uvijek su imali emocionalnih problema i zbog toga su išli na terapiju. Nakon što su na YouTubu pogledali dokumentarce o transrodnim osobama, oba blizanca su shvatila da su transrodni. Na promjenu spola prvi se odlučio Kasey 2015. godine.

"Shea je bio prva osoba kojoj sam rekao, bio sam siguran da će i on jednog dana priznati da je transrodna osoba ali da tada nije bio spreman", rekao je Kasey.

Shea mu je bio velika podrška. Kasey je prvo počeo uzimati hormone, a nakon toga uklonio je i grudi. Godinu nakon, hormoni su djelovali pa se Kaseyjev glas produbio, a tijelo poprimilo muževniji oblik.

U međuvremenu, Shea se povjerio Kaseyu da i on želi promijeniti spol. I on je kao njegov brat 18 mjeseci pio hormone. Velika podrška bili su mu njegova porodica, ali i djevojka Savannah.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Njihova majka kazala je kako je ponosna na svoje sinove jer su odlični ljudi, pametni, zabavni, i što je najbitnije, brižni sinovi.