lifestyle
0

Bindi Irwin ide očevim stopama

Sarajevo-x.com
8-godišnja kći tragično preminulog Stevea Irwina, Bindi Irwin imat će vlastiti tv show "Bindi, The Jungle Girl", koji će se početi prikazivati početkom iduće godine na kanalu Discovery Kids.

Njen otac, ljubitelj životinja i environmentalist Steve Irwin, smrtno je nastradao od otrovnog uboda raže 4. septembra ove godine. Pored Bindi, iza sebe je ostavio suprugu Terri te 2-godišnjeg sina Boba.

[SLIKA]2[/SLIKA]

Novi show je tek u početnim fazama produkcije, a davno je bio osmišljen kao projekat na kojem bi zajedno radili otac i kći. Glasnogovornica Discoveryja Annie Howell otkrila je novinarki Associated Pressa kako su Steve i Bindi bili oduševljeni idejom da zajedno rade emisiju.

"'Crocodile Hunter' će se pojaviti sa Bindi u scenama snimljenim prije njegove iznenadne smrti." -objavio je njegov menadžer John Stainton u intervjuu za magazin People.

[SLIKA]1[/SLIKA]

"Neki ljudi vjeruju da ću se bojati životinja, ali mene nikada nije bilo strah. Jednostavno sam uzbuđena i kada sam u blizini opasnih životinja samo pomislim: `Oooh! Šta će se sada desiti?' -izjavila je neustrašiva Bindi.