Novosti na Viberu
15

Bimalko stickeri spremni su da osvoje srca korisnika

Bimalko znan kako da vaša poruka bude jasna, kazali su iz Bimala
Bimalko znan kako da vaša poruka bude jasna, kazali su iz Bimala
K’o po ulju, Nešto mutiš, Šta ću ručku, Samo probaj, Zdravo, Fali ti daska, Plače mi se.., samo su neki od stickera koje korisnici Vibera mogu preuzeti od danas.

Veliku ponudu novih stickera za korisnike ove aplikacije za dopisivanje obogatila je kompanija Bimal, nazvavši ih Bimalko stickerima.

"Komunikacija na Viberu od danas postaje bolja, jednostavnija i svakako zanimljivija. Pozivamo sve korisnike Vibera da preuzmu naše stickere i prepuste se ilustrovanju svakodnenvnih situacija, jer Bimalko zna kako da vaša poruka bude jasna", poručili su iz ove kompanije.

Posljednjih godina Viber je postao važan kanal komunikacije jer pruža niz mogućnosti, od dopisivanja, video i audio poziva, slanja raznovrsnog sadržaja, a svakako jedan od zanimljivijih vidova komunikacije je i onaj putem stickera. Tako su brojne kompanije izradile stickere koji predstavljaju ono čime se bave, njihove proizvode, te na zanimljiv način korisnicima približavaju određeni brend ili proizvod.

Sada je to uradila i kompanija Bimal, čiji će stickeri sigurno brzo osvojiti srca korisnika Vibera, koji će putem simpatičnog kuhara iskazivati određene vrste emocija i koristiti ga za komunikaciju sa svojim prijateljima.

Ogroman broj stickera razmijeni se na godišnjem nivou i među korisnicima u Bosni i Hercegovini, a Bimalko je spreman da postane jedan od omiljenih.

Stickeri se mogu preuzeti na sljedećem linku.