{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bilo kuda MojSan svuda

17.8.2015. u 14:49
95
Bilo kuda MojSan svuda
95
MojSan je domaći brand koji se bavi proizvodnjom sistema za spavanje. U svom asortimanu MojSan ima madrace, nadmadrace, jastuke, pokrivače, jorgane, posteljine, latoflekse te krevete.
MojSan kao moderna industrija sistema za spavanje ima za cilj obezbijediti kupcu najbolji kvalitet sna. Inovativna, savremena i moderna rješenja, kroz podršku visoke tehnologije omogućili su ovom brandu poziciju lidera na našem tržištu.

Želja za konstantnim napretkom u kvalitetu uz obezbijeđenje zadovoljstva kupaca su timu mladih ljudi iz ove kompanije dali podstrek za educiranjem u polju sistema za spavanje, što za krajnji cilj ima obezbijeđenje kvalitetnog sna za zdrav život.

Na području BiH MojSan posluje već duži niz godina, a kvalitet proizvoda je prepoznao i globalni autoritet na području brandinga "Superbrands" te je dugogodišnju dosljednost branda MojSan nagradio "Superbrands" statusom.

Proizvode MojSan je moguće kupiti u Sarajevu u Tržnom centru Dallas na Otoci i Shopping centru Alta te u Zenici, u Tržnom centru Džananović, ali i u više od 90 opremljenijih salona namještaja širom BiH.

Mogućnost izvedbe raznih oblika, dimenzija i struktura madraca, besplatna i brza dostava madraca iz asortimana MojSan, kao jedne od najvećih prednosti ovog bosanskohercegovačkog branda, su prezentirane na kreativan način u Sarajevu 15.08.2015. godine.

Promocijom "Bilo kuda MojSan svuda" smo omogućili prolaznicima da slikanjem selfija sa našim madracima učestvuju u nagradnoj igri u kojoj poklanjamo dva jastuka Actipro Memory.

Oni koji taj dan nisu mogli biti u Sarajevu neće ostati uskraćeni, dovoljno je da pošalju selfie sa nekim od MojSan proizvoda putem MojSan Facebook stranice i učestvuju u nagradnoj igri. Slike možete slati do 19.08.2015. godine.
Više o asortimanu branda MojSan pogledajte na www.mojsan.ba

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: