Bebe
2

U subotu porodični dan u hotelu Bristol Sarajevo

Sarajevo-x.com
Potaknuti činjenicom da ručak treba biti vrijeme uživanja za cijelu porodicu restoran News hotela Bristol Sarajevo svake subote priprema porodični ručak na bazi švedskog stola.

Novina je da je u okviru restorana za vrijeme porodičnog ručka djeci na raspolaganju specijalno kreiran dječiji kutak kao i posebno pripremljen zabavni program uz klovna, animatora i likovne radionice.

Cijena za odrasle je 15,00 KM po osobi, djeca do 6 godina ručaju besplatno, a za djecu od 6 do 12 godina popust na cijenu je 50 posto. Ponuda uključuje raznovrstan izbor salata, supa, glavnih jela, deserta kao i dječiji meni.

Ovaj događaj otvorenog tipa za sve zainteresirane održava se svake subote u periodu od 12:00 do 15:00 sati u restoranu News u Hotelu Bristol Sarajevo. Zbog ograničenog broja mjesta na vrijeme rezervirajte svoje mjesto putem telefona 033 705 000 ili emaila [email protected]

Više informacija možete pronaći i na facebook stranici www.facebook.com/HotelBristolSarajevo.

Ukoliko niste napravili plan za ovu subotu posjetite Hotel Bristol Sarajevo u periodu od 12:00 do 15:00 sati i uživajte u danu rezerviranom samo za porodicu.