Raskalašen život
0

Supruga milionera šokira bahatim ponašanjem, tvrdi da ne bi rodila da nije dobijala poklone

I. S.
Foto: Instagram/lionlindaa
Foto: Instagram/lionlindaa
Linda Andrade, influenserica i supruga meksičkog milionera Rickyja Andradea, na društvenim mrežama dijeli detalje svog luksuznog života. Njeni kontroverzni stavovi po pitanju majčinstva su privukli pažnju.

Nedavno je na TikToku objavila video u kojem je, između ostalog, navela da je tokom trudnoće samo išla u restorane s pet zvjezdica i da to baš preporučuje.

"Ne želiš imati depresivnu, tužnu bebu. Beba je također željela mnogo putovati. Zato me je udarala. Otišli smo u Dubai, na Maldive... Beba je žudjela za dijamantima pa sam ih išla kupovati gotovo sve vrijeme. To je bila za nju, vjerujte mi, ne za mene. Tražila ih je. Svakog dana sam morala ići na sređivanje kose zato što sam bila trudna i nisam je mogla sama prati", dalje je navela.

Također je spomenula da je svakog dana morala napraviti 20.000 koraka zato što se nije željela nimalo udebljati. Tvrdi da je Dubai Mall bio savršeno mjesto da to obavi.

"Moj suprug je odabrao da ne uništi naš brak pa mi je kupovao poklone skoro svakog dana ili barem svake sedmice. Kada bi to učinio, svađala sam se s njim samo dvaput dnevno. Nisam se svađala 10 puta dnevno kao što inače radim. Sretna žena, sretan život. Vodim se tom izrekom, baš kao i on", rekla je.

Navela je i da je išla na svaki mogući tretman kako bi bila sigurna da će "ostati lijepa". Ranije je izjavila:

"Kupovina s mojim suprugom je tako zabavna jer on nikada ne gleda cijenu. Doslovno ne bih imala ovo dijete da nisam dobjvala poklone, ali već znate da ću razmaziti svoje dijete i jako sam uzbuđena što ću postati mama", kazala je.