{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Snovi jedne bebe: Marta Rojnič fascinirala svijet bajkovitim fotografijama uspavanog sina

4.12.2015. u 18:55
269
37
Snovi jedne bebe: Marta Rojnič fascinirala svijet bajkovitim fotografijama uspavanog sina
269
Rođenje djeteta je najveća radost za sve roditelje. Ushićeni, žele zabilježiti svaki pokret svoje bebe, a Srbijanka Marta Rojnič odlučila je to raditi dok tromjesečni Marko spava.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Zahvaljujući njenoj kreativnosti, za Marka i njegove snove zna cijeli svijet. Govoreći za američki portal za žene "Popsugar" Marta je rekla kako je mali Marko spavao većinu vremena kada je došao iz bolnice.

"Bili smo toliko fascinirani svojim malim princom da smo vrijeme provodili gledajući ga kako spava. Ali, nisam se prestajala pitati o čemu tako malo beba može sanjati. Pitala sam ljekara, a ona mi je rekla kako bebe ne sanjaju. Nisam se mogla složiti s tim i odlučili smo im pokazati da griješe", rekla je.

Tada je upotrijebila maštu i počela praviti kreacije od peškira, odjeće i drugih materijala dok je njen sinčić brižno spavao. Marko je tokom spavanja pecao zvijezde, jahao jednoroga, letio balonom i sl. Napravila je više od 50 kreacija koje je podijelila sa javnošću putem društvenih mreža i svi su oduševljeni.

Marko će zaista imati jedinstvene fotografije iz svojim najmlađih dana života.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: