Kreacija dviju mama
7

Pogledajte kako izgleda najpraktičniji jednodijelni kupaći kostim za bebe

S.H.P.
Dvije mame dizajnirale su jednodijelni kupaći kostim za djevojčice uz koji roditelji mogu odahnuti jer će imati jedan problem manje kada odvode djecu na plažu ili bazen.

Ovaj kupaći kostim olakšat će svim onim roditeljima čija djeca još uvijek nose pelene. Neće više morati posjećivati toalete kako bi presvukli bebu, već će to moći uraditi bilo gdje.

Alexis Castellano i Jill Slater su žene koje stoje iza ove kreacije. I njih dvije su majke i bile su prilično frustrirane nepraktičnim dvodijelnim kupaćim kostimima za njihove djevojčice pa su se obratile Castellaninoj mami, koja je modna dizajnerica u penziji, kako bi pronašli rješenje za praktičniji jednodijelni kupaći kostim.

"Mi smo dvije mame koje su samo željele olakšati živote mama", rekla je Castellano.

Foto: Fasten
Foto: Fasten

Nakon toga su pokrenule modni brend Fasten koji nudi kupaće kostime u veličinama za 6, 12 i 18 mjeseci, kao i za dvije godine pa sve do deset godina.

Kupaće kostime prodaju na svojoj stranici i to po cijeni od 40 dolara.

Castellano i Slater kazale su kako je ovaj kupaći kostim za kratko vrijeme postao veoma popularan, a od najveće je koristi roditeljima djece s poteškoćama u razvoju, koji su im se zahvalili jer zahvaljujući ovim kupaćim kostimima olakšavaju njihov odlazak na terapiju plivanjem.

Castellano i Slate u budućnosti planiraju uvesti još veličina, a u izradi su i kupaći kostimi s dugim rukavima.