Bebe
500

Otvorena prva specijalizovana Carter's prodavnica dječije odjeće u Sarajevu

Vodeći američki brend dječije odjeće, Carter's, konačno je stigao i u Sarajevo. Prva specijalizovana Carter's prodavnica se nalazi u samom centru grada, prekoputa dječijeg parka kod BKC-a, Ćemaluša 4.

Prva specijalizovana Carter's prodavnica se nalazi u samom centru grada, prekoputa dječijeg parka kod BKC-a, Ćemaluša 4, pogledajte na mapi.

Carter’s stavlja fokus na udobnost, kvalitet i inovativni dizajn, te kroz takav pristup radu dobija povjerenje kupaca širom svijeta već generacijama. Dovoljno je reći da ima skoro 700 specijalizovanih prodavnica na svim kontinentima.

"Vjerujem da će mame koje jednom kupe naše proizvode biti oduševljene, jer je ideja otvaranja Carter's trgovine i nastala nakon što sam se i uvjerila u kvalitet i shvatila da je mojoj bebi zaista udobno u Carter's odjeći", izjavila je vlasnica Carter's prodavnice.

Ono što Carter's čini svjetski priznatim brendom jesu praktičnost, udobnost i odličan omjer cijene i kvaliteta. Svaki komad odjeće je pažljivo osmišljen,vodeći računa da je odjevanje bebe jednostavno za mamu, a izuzetno udobno za bebu. Kao brand koji postoji više od 100 godina na tržištu, kroz kontinuirano ulaganje u kvalitet, Carter's je stvorio lojalnost i prepoznatljivost u svim krajevima svijeta. Odjeća koja ima direktni kontakt s tijelom je napravljena od prirodnih materijala.

Vesele boje i primaljivi dizajn, uz detalje poput Handi-Caff rukava, daju djeci dodatnu sigurnost, a roditeljima olakšavaju oblačenje beba.

Za sve kupce, Carter's je ovaj vikend osigurao popuste od 20 do 30 posto na ukupan asortiman, a nakon toga dio kolekcije ostaje na sniženju. Pogledajte fotografije nove prodavnice i dio asortimana koji možete naći.

Također je važno naglasiti da u Carter's trgovini možete pronaći i proizvode Dr.Browns. Osim mnoštva kvalitetnih proizvoda iz ovog asortimana, najprodavaniji proizvod je Natural Flow® flašica dizajnirana 1996., a patentirana 1997. godine. Jedinstvena je po svom sistemu unutrašnjeg ozračivanja koji pomaže da se očuvaju vitamini C, A, & E. Unutar flašice vazduh se ne miješa s mlijekom, čime se drastično smanjuje oksidacija. To omogućava djetetu da više uživa u procesu hranjenja jer se ne mora boriti s negativnim dejstvima vazduha ili nelagodom koja proizilazi iz gutanja mjehurića. Dr. Brown's flašica pomaže pri uklanjanju problema kao što su: grčevi kod beba, podrigivanje, gasovi i štucanje. Sistem u potpunosti ventilira flašicu tako da se postiže hranjenje bez ulaska vazduha, koje je najsličnije dojenju.

Posjetite Carter's i na facebook stranici Carter's Sarajevo, BiH i uvjerite se zašto je jedan od najpriznatijih svjetskih brendova dječije odjeće.