{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Obilježite Dan porodice sa djecom na Vrelu Bosne

S
6.5.2010. u 15:10
0
1
Obilježite Dan porodice sa djecom na Vrelu Bosne
0
Obilježite Dan porodice sa djecom na Vrelu Bosne
Djeca i roditelji pozvani su da se pridruže GuGu družini na proslavi Međunarodnog dana porodice na Vrelu Bosne 15. maja od 11 do 14 sati.
Sportska udruženja i klubovi predstavit će svoje aktivnosti i vježbati zajedno s najmlađim posjetiteljima, a bit će održane i brojne kreativne radionice za djecu.

GuGu poziva i trudnice i buduće roditelje da također dođu na Vrelo Bosne jer će sa centrom Fit mama biti organizovane radionice o dobrobitima fizičke aktivnosti u toku trudnoće (vježbe sa trudnicama), a i nakon poroda (vježbe za mame i bebe do godinu dana).

Bebe će učestvovati na prvoj GuGu šetnji beba i dobiti certifikat za učešće, a nagrada je osigurana za najmlađeg učesnika, te bebu sa najviše braće i sestara.

One bebe koje ne dođu u kolicima svakako moraju doći u Malu školu nošenja i naučiti mame sve što trebaju znati o babyhandlingu, zašto nam je najljepše u maminoj blizini i zašto je važna "faza naručja". Naučit ćete kako na najbolji način olakšati nošenje prema vašim i djetetovim dnevnim potrebama.

Cijela manifestacija ima humanitarni karakter, s obzirom na to da će, zajedno sa udruženjem Dobro, u toku manifestacije biti organizovana akcija za prikupljanje pomoći za višečlane porodice teškog materijalnog stanja.

Sve prisutne očekuje i niz drugih iznenađenja i puno zabave, poručuju organizatori

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: