Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad mi je sve jasno
@NousSommesFrancais 😂😂😂 Moguce da hanume u vukoje*ini u kojoj si nikao tako misle...
Ma hajte molim vas
Napoleon je uveo zakon da se trudna zena nije mogla kaznjavati u slucaju kradje, dozvolivsi trudnicama kradju u ondasnjim ducanima. Bilo je to vrijeme kad je genetika kao nauka bila u povojima. Genetske mutacije koje su za rezultat imale fizicke nedostatke ili teska oboljenja novorodjencadi naucno nisu bile objasnjive, pa je neko pretpostavio da je uzrok tome bilo uskracivanje trudnoj zeni neceg sto zazeli. I u narodnim obicajima u nekim dijelovima Bosne bilo je nesto...
Sox 9 gen i 16gb rama ddr4😂😂😊😊
U mene haman puno tog SOX9 tog hromosoma pa mi MUDA do koljena se otegla
Ja postujem onu narodnu zena treba promjenit majstora...
Pa sto niste odmah rekli
Na kraju se doda zlica vegete I malo papra
A da li je to mozda nesto sto utjece na velicini muskog spola, obzirom da je rijec o “pojacivacima”? 😂
To sam namjerno tako napisao, ali ako hoces preciznije, muskog spolovila, ili ti mozda treba da malo uprostim izraz i da znas na sto konkretno mislim. 😂
Sta provaljujete gluposti,dokazano je da spermatozoid koji nosi xx da ce biti zensku a xy musko i sta komplikujete dalje!
@rahat123...Pazi: zigot (oplodjena jajna celija) rezultat rekombinacije genetskog materijala - muskog i zenskog. Ljudska bica imaju 23 hromozoma, koji su u parovima, znaci 46 hromozoma. Hromozom br. 23 je polni hromozom, a posto je par, nosi XX (zensko) ili XY (musko). Pojednostavljeno, kombinovanje genetski izgleda ovako: XX x XY => gameti X, X sa gametima X, Y; Moguce kombinacije u potomstvu su: XX, XY, XX i XY. Znaci, 50%: 50 %.
Ovo što se u genetici naziva pojačivačima, može biti veoma kobno po novonastali život!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club