Imaju uspješnu karijeru
159

Najljepše blizanke na svijetu sada su tinejdžerice, pogledajte kako izgledaju

D. J.
Foto: Instagram
Blizanke Ava Marie i Leah Rose Clements od rođenja privlače pažnju svojom ljepotom zbog čega su proglašene još kao djevojčice najljepšim blizankama na svijetu.

Njihova majka Jaqi Clements odlučila je da Avu i Rose upiše u modnu agenciju te da se okušaju u svijetu dječjih modela.

Na njihov sedmi rođendan, upisala ih je u agenciju. Osim što su se bavile plesom i plivanjem, Ava Marie i Leah Rose Clements tako su dobile još jedan hobi.

"Nisam se iznenadila što su počele skakati od sreće i što nisu mogle dočekati da se počnu baviti modelingom", izjavila je tada ponosna mama.

Djevojčice su bile motivirane i ubrzo je stigla prva poslovna ponuda. Jaqi se javio vlasnik dječjeg butika i zamolio je da mu dostavi nekoliko fotografija svojih kćeri. Pošto nije imala sredstava, majka je blizanke fotografirala sama starim fotoaparatom. Tako su njezine kćeri dobile i prvi portfolio, kao i Instagram profil.

To je bio korak koji ih je proslavio. Brzo su dobile 300.000 pratitelja, što je brojka o kojoj sanjaju mnogi influenceri.

Blizanke Clements sada su 14-godišnje tinejdžerice i imaju 2.1 milijun pratitelja na Instagramu te ugovore s mnogim brendovima odjeće, a bile su i na naslovnicama nekoliko časopisa.