Pretjeruje li?
65

Mama šokirana današnjim haljinama za djevojčice: Da li biste dopustili djetetu da nosi ovo?

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Majka i učiteljica iz Michigana po imenu Meghan Mayer, izazvala je brojne reakcije zbog videa u kojem je komentirala današnju odjeću za djevojčice.

Naime, Meghan je bila u kupovini u jednoj trgovini kada je na odjelu s odjećom za djevojčice ugledala haljine zbog kojih je ostala u šoku. Na prvi pogled, haljina je djelovala u redu. No, kad je Mayer bolje pogledala, primijetila je da imam izreze na struku.

@thecrazycreativeteacher

Thoughts?

♬ original sound - Meghan Mayer

"Mislila sam si: 'Čekaj malo, što se zaboga ovdje događa? Ne volim se snimati u javnosti, ali zanimalo me misle li drugi ljudi da su ovi prorezi čudni'", rekla je Mayer za Today.

"Malo sam konzervativnija kada je u pitanju odjeća moje djece pa možda pretjerano reagiram, ali recite mi što mislite o ovim haljinama", upitala je Mayer svoje pratitelje u videu koji ima gotovo tri miliona pregleda. Mišljenja su bila podijeljena.

"Smatram da ne pretjeruješ, odgajaš ih ispravno", "Apsolutno su neprimjerene", "Nema potrebe da se te rupe nalaze tu, bolje da su im napravili džepove", "Mislim da ovakva odjeća previše seksualizira djecu", "Slažem se s tobom mama, izrezi nisu prikladni za djevojčice", komentari su njenih pratitelja, a bilo je i onih koji ne vide problem u spomenutim haljinama.

"To je obična dnevna haljina. Smatram da je slatka", "Predatora nije briga šta vaše dijete nosi. Silovatelj će silovati bez obzira šta imate na sebi. Zašto još uvijek krivimo žrtve?", "Haljina je slatka", neki su od komentara.

Mayer za Today dodaje da je nekoliko tiktokera istaknulo kako se haljina može nositi s dodatnim slojem ispod.

"Ne, neću to kupiti i natjerati ih da uz to nose majicu jer onda pokazujem da je to u redu. Uostalom, s vremenom će izrezi postajati sve veći i veći", zaključila je Mayer.