Bebe
0

GuGu i Poliklinika Sunce – Agram poklanjaju 4D UZ pregled za trudnice

Klix.ba
Svaka trudnica željno iščekuje da vidi prve snimke svoje bebe koja se još razvija u stomaku. GuGu i Poliklinka Sunce - Agram odlučili su svakog mjeseca usrećiti dvije trudnice poklanjajući im 4D ultrazvučni pregled.

Pobjednica će biti birana svakog mjeseca, a sve što je potrebno da uradite jeste da diskutujete, razmjenjujete iskustva i komentarišete na GuGu formu.

Također, na GuGu Facebook stranici bit će postavljana pitanja za poklon trudnicama, na koja će se moći odgovarati do 15. dana u mjesecu. Vlasnica najkreativnijeg odgovora također dobija besplatni 4D ultrazvučni pregled.

"Ne morate biti trudnica da se igrate i odgovarate na pitanja. Morate samo biti kreativni i lajkati GuGu fun page na FB-u, a poklon pregled poklonite roditeljima koji čekaju bebu, sigurno ćete ih obradovati i iznenaditi. Ako u jednom kalendarskom mjesecu nema trudnice/pobjednice ostali članovi foruma ulaze u izbor za poklon, a pregled 4D UZV mogu pokloniti trudnici čije podatke će dostaviti GuGu redakciji", saopćeno je iz GuGu-a.

Ultrazvuk 4D projicira trodimenzionalne slike u realnom vremenu te pokazuje da bebe počinju micati prstićima već u 15. sedmici trudnoće, zijevaju u 18., a smješkaju se, trepću i plaču u 26. sedmici trudnoće. Na ovim snimcima možete vidjeti prizore poput onih gdje bebe sišu prst, smiju se, mršte ili mašu rukicama.

GuGu je pozvao i sve majke da razmjenjuju iskustva na Gugu formu, a na sva pitanja, nedoumice i strahove vezane za trudnoću odgovorit će prim. dr. Taib Delić.