Ulaz besplatan
75

Deveto izdanje Kids kinđurijade počinje 16. marta u Domu mladih

I. S.
Deveta Kids kinđurijada bit će održana 16. marta u Domu mladih u Sarajevu, a ovogodišnje druženje počinje u 12 sati uz besplatan ulaz.

Novo druženje kroz cjelodnevni program i zabavne aktivnosti poput plesa, igrokaza, edukativnih radionica i maštovitih igraonica putem kojih će mališani jačati svoju kreativnost i samopouzdanje.

Na ovom festivalu zabave i igre, kreativnosti i stvaralaštva, male djevojčice i dječake uzrasta od tri do 13 godina očekuje super zabava uz muziku, ples i zanimljive radionice koje su pažljivo osmišljene.

Najzanimljiviji dio Čunga Lunga Kids Kinđurijade uvijek su takozvani kinđuri kojima djeca na najljepši način pokažu svoju maštovitost i kreativnost. Zato i ove godine organizator ohrabruje roditelje i djecu da daju mašti na volju, budu kreativni i da se nakinđure.

Ove godine organizatori su priredli i takmičenje kroz kreativnu radionicu crtanja pa će tako biti nagrađeni najljepši crteži s motivima grada Sarajeva i Vučka.

U sjajnoj cjelodnevnoj atmosferi svi će uživati u brojnim besplatnim sadržajima koje pripremaju prijatelji i partneri devete Čunga Lunga Kids kinđurijade.