{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bambini Mondo, svijet stvoren za mamu i mene

S
28.9.2012. u 11:42
0
Bambini Mondo, svijet stvoren za mamu i mene
0
U subotu, 29.septembra u Sarajevu će biti otvorena prva prodavnica koncepta "Bambini Mondo - sve za mamu i mene". Osnovna ideja ovog koncepta je da se na jednom mjestu kreira integralna ponuda i izuzetno bogat asortiman proizvoda za novorođenčad, djecu do 12 godina i buduće majke.

"Namjera nam je da kombinacijom svih ovih faktora: raznovrsne ponude, izuzetno povoljnih cijena, igre, zabave, edukacije, ljubaznog osoblja, kontinuiranih prodajnih akcija, pogodnosti za članove kluba kupaca uspostavimo novi standard u trgovini koji će predstavljati tržišno osvježenje i kao rezultat stvoriti respektabilan broj zadovoljnih kupaca", kazao je Adnan Pezo, direktor Bambini Mondoa.

Svi posjetioci prodavnice u Importanne centru će moći iz raznovrsnog asortimana proizvoda renomiranih evropskih i internacionalnih kompanija izabrati najbolje za svoje mališane i sebe. Asortiman čine dječija odjeća, obuća, igračke, namještaj, oprema te odjeća i oprema za trudnice i mame čiji široki cjenovni rang čini Bambini Mondoa pristupačnim različitim kategorijama kupaca.


Posjetom svijetu koji je stvoren za mame i mališane stiče se jedno sasvim drugačije iskustvo i uvjerenje da su kreatori koncepta učinili sve da kupovinu pretvore u zadovoljstvo roditelja i djece, integrišući zabavne i edukativne sadržaje sa prodajom i kupovinom.

Svečano otvorenje Bambini Mondoa planirano je za 12:00 sati u subotu 29. septembra praćeno smijehom, igrom, dječijim smijehom, pogodnostima pri kupovini i nagradama za prve kupce.

Bambini Mondo

Bambini Mondo je poseban organizacijski segment uspješne bosanskohercegovačke kompanije UNI-EXPERT d.o.o. koja je svoju potpunu afirmaciju stekla na lokalnom tržištu, baveći se trgovinom na veliko i malo informatičkom opremom i uređajima. Bambini Mondo je zamišljen i razvijen kao jedan sasvim novi koncept trgovine dječijom odjećom, obućom, igračkama, namještajem, opremom, te odjećom i opremom za trudnice i mame.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: