{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Baby Centar ovlašteni distributer Stokke proizvoda za Bosnu i Hercegovinu

5.8.2013. u 08:00
1
Baby Centar ovlašteni distributer Stokke proizvoda za Bosnu i Hercegovinu
1
Baby Centar ovlašteni distributer Stokke proizvoda za Bosnu i Hercegovinu
Baby Centar je jedinstveni prodajno edukativni centar u kojem na jednom mjestu možete pronaći sve za trudnice, dojilje i djecu od rođenja pa do uzrasta od šest godina.
Drugačiji, prvenstveno po jedinstvenoj kvaliteti ponuđenih proizvoda, koji obuhvataju apsolutno sve što je potrebno da se spremno dočeka prinova u porodici, Baby Centar je ujedno i prvi prodajni objekt ovog tipa koji svojim korisnicima nude edukaciju. Baby Centar je mjesto gdje ćete dobiti savjet šta je sve potrebno kako bi spremno dočekali rođenje djeteta, ali i kojem će se poklonu najviše obradovati novopečeni roditelji.

Za sve roditelje koji u ovim najljepšim trenucima žele svojim najmlađim obezbijediti premium kvalitet, a uz to i biti u trendu, Baby Centar nudi dječiju opremu eminentnog norveškog proizvođača Stokke čiji je moto "Sve najbolje u interesu djeteta" (sigurnost, praktičnost, ekologija).

Stokke proizvodi su dizajnirani i izrađeni na način da potiču sve razvojne faze djeteta kao i stalni kontakt sa roditeljem u svim situacijama, što osigurava osjećaj istinske sigurnosti kako bi dijete slobodno raslo i razvijalo se. Stokke proizvodi su inovativni te pružaju pametna i jednostavna rješenja za porodicu i dom. Roditelji i djeca trebaju zajedno da napreduju i rastu, stoga Stokke nudi sigurna i praktična rješenja od hranjenja i spavanja, igranja i učenja do šetnje po gradu. Stokke nudi širok asortiman proizvoda od jedinstvenih Xplory kolica, legendarne Tripp Trapp stolice za hranjenje do kolijevki, krevetića, tzv. kengur nosiljki, kao i drugih veoma prakičnih Stokke accessoara.

Stokke Xplory kolica sa visinom bez premca će zbližiti vas i vašu bebu. Dizajn kolica Stokke Xplory omogućuje roditeljima i djeci blizak kontakt očima čak i pri zajedničkom obilasku grada. "Eye contact" stvara osjećaj sigurnosti i pojačava emocionalnu vezu roditelja i djeteta.Stokke Tripp Trapp® jedinstvena stolica koja "raste sa djetetom". Unikatni proizvod sa jedinstvenim sjedalom koje je podesivo po dubini i visini što omogućuje ugodno i ergonomski ispravno sjedenje za djecu bilo koje dobi.Detaljne informacije o svim Stokke proizvodima možete pronaći u najbližem Baby Centru.

Baby Centre možete pronaći na sljedećim lokacijama:

Baby Centar Sarajevo - Trg djece Sarajeva 1, u BBI centru -1 sprat,
Baby Centar Sarajevo - Jezero bb, porodilište Jezero,
Baby Centar Banja Luka - Mercator, Aleja Svetog Save 69,
Baby Centar Tuzla - Drugog korpusa Armije Republike BiH.

Posjetite nas na www.babycentar.ba i na Facebooku.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: