|

Amerikanka se dugo borila za potomstvo, onda je rodila blizance, a sada i četvorke

Amerikanka se dugo borila za potomstvo, onda je rodila blizance, a sada i četvorke
1
S.H.P.
20.7.2019. u 23:03
30
komentara
1

dijeljenja
Amerikanka se dugo borila za potomstvo, onda je rodila blizance, a sada i četvorke Foto: Garyrobertsphoto.com
Kayla Glines iz američkog grada Salt Lake City ima više razloga da bude sretna, nakon što je čekala trojke, prva je žena koja je nakon toga dobila četvorke. Iako se godinama borila za potomstvo rodila je Reesea, Jamesona, Oakleea i Lincolna.
Nakon desetljeća nade, strpljenja i očaja Kayi se napokon ispunila želja da ima veliki porodicu sa svojim mužem Allenom. Kada je ovaj put ostala trudna, prirodnim putem Kayla je otkrila da će roditi četvorke.

"Nisam mogla vjerovati kada sam otišla na ultrazvuk. Moj ljekar mi je rekao da čekam četvorke. Toliko godina smo se trudili da prirodno zatrudnim i nisam mogla vjerovati da ću roditi četvorke. Bili smo veoma nervozni cijelu trudnoću jer je bila rizična, ali na svu sreću sve je prošlo u najboljem redu", rekla je.

Godine 2016. godine Kaya i Allen su usvojili dvoje djece, a godinu poslije započeli su vantjelesnu oplodnju. Kaya je trebala dobiti trojke, no jedna beba je nažalost preminula. Blizance Parkera i Graysona Kaya je rodila u avgustu 2017. godine.

Par sada ima osmero djece.

"Allen i ja ponekad ne možemo vjerovati šta nam se dogodilo. Proveli smo deset godina trudeći se da dobijemo potomstvo, a sada imamo veliku porodicu", kazala je Kaya.
Prijavi grešku


Komentari (30)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...