lifestyle
70

Autorica prve bh. bojanke za odrasle uvodi nas u svijet mode

Piše: A. P.
Narcisa Turković
Uspjeh koji su prva dva izdanja prve bh. bojanke za odrasle doživjela na domaćem tržištu insprisao je Narcisu Turković da osmisli nešto novo i drugačije. Odlučila se da ljubitelje bojenja uvede u svijet mašte u kojem će posebna tema biti moda.

Njene bojanke Fashion Diva i Fashion Diva 2 - Shoe Mania prva su izdanja sa posebnom temom za bojenje. U njima se mogu naći crteži vezani uz modu - haljine, nakit, modni dodaci i cipele.

"Do sada su u svijetu poznate bojanke za odrasle sa raznovrsnim temama, ali teško ćemo naći bojanke koje nas uvode u još dublji kreativni svijet bojenja", kazala je Turković koja nudi sate opuštanja uz bojanke, a pritom sami možete dizajnirati željeni dezen na haljinama i cipelama i vrlo lako ih kasnije izraditi i obući, odnosno obuti.

"Nikada nije bilo lakše biti svoj modni kreator i dizajnirati željene odjevne predmete", istakla je Narcisa.

Objasnila je da je u bojanki Fashion Diva tema odjeća sa pratećim modnim asesoarima, a akcenat je na haljinama. U drugoj bojanki naglasak je na detaljno dizajniranim crtežima cipelica, običnih, plesnih, sa petom ili bez.

"U novim bojankama možete uživati na godišnjem odmoru, negdje u hladu, bojite i maštajte, a može biti i izvrstan poklon, bilo kao bojanka ili kao uramljeni crtež", poručuje autorica i s ponosom ističe da je njen projekat 100 posto domaći proizvod, od autora, štamparije, izdavača do prodajnih mjesta.