lifestyle
0

Angelina Jolie uživa u samoći

NINA
Prema nekim anketama najseksipilnija žena na svijetu Angelina Jolie voli provoditi vrijeme sama jer vjeruje da joj to pomaže da razvije svoju osobnost.

Hollywoodska glumica, poznata po tome da se gotovo redovno zaljubljuje u svoje filmske partnere, živi sa svojim usvojenim sinom Maddoxom, a kada upoznaje nove ljude želi sama postavljati uslove, a ne pratiti gomilu.

"Nemam mnogo prijatelja. Često sam sama. Smatram da kada ste sami i kada odete negdje sami sa sobom - počnete upoznavati nove ljude i tako se razvijate", kazala je Jolie, te dodala da misli da ljudi koji putuju u društvu, ne upoznaju često nove ljude.

Ljubavi sa svojim filmskim kolegama započela je s engleskim glumcem Johnnyjem Lee Millerom, s kojim je kasnije provela tri godine u braku, a slična situacija dogodila se s Billyjem Bobom Thorntonom s kojim je brak također trajao tri godine.

Antonio Banderas bio je sljedeća žrtva "gutačice muževa", kako ju je nazvala Banderasova ljubomorna supruga Melanie Griffith, a slijedili su irski zavodnik Colin Farrell i aktualna veza s Brad Pittom.