300 aranžmana
0

Agencija Fibula jučerašnji dan zaključila sa rekordnom prodajom u posljednje 22 godine

Fibula Air Travel Agency Sarajevo, jučerašnji dan (31.5.) zaključila je sa preko 300 rezervisanih aranžmana i time ostvarila rekordnu prodaju u zadnje 22 godine.

Prvi put, nakon dužeg vremena, svjedočili smo potpunoj euforiji i pozitivnoj energiji koja je vladala u agenciji. Povratak normalnom životu napokon se dešava, a želja za putovanjima veća je nego ikada.

Na pitanje kako je došlo do ovog fantastičnog broja rezervacija, odgovor je jednostavan.

Osluškujući želje putnika, Fibula Air Travel Agency kreirala je niz fantastičnih aranžman ponuda, sa fokusom na Hurghadu i Antalyu za koju se charter letom putuje svaki dan. Izuzetno bogata ponuda Fibula Air Travel agencije uključuje preko čak 400 hotela, tako da apsolutno svaki putnik može pronaći i izabrati odmor koji mu najviše odgovara.

"Kroz dugogodišnje iskustvo trudimo se i težimo ostvariti sa našim putnicima odnos u kojem preovladava povjerenje, te ponuditi uvijek najbolju uslugu i destinacije kao i aranžmane iz snova, a sve to po najboljim cijenama. Smatramo da su upravo visok nivo povjerenja naših putnika, kao i kvaliteta usluge, rezultirali rekordnim brojem rezervacija", navode iz Fibula Air Travel agencije.

Nova olakšana pravila za ulazak u Tursku

U narednom periodu Fibula Air Travel Agency očekuje još veći broj rezervacija, obzirom da prema novim pravilima, osobe koje su vakcinisane najmanje 14 dana prije ulaska u Tursku ili su prebolovale koronavirus u posljednjih šest mjeseci ne trebaju PCR test za ulazak u Tursku.

Traži se mjesto više zato požurite i rezervišite svoj odmor iz snova na vrijeme.

Sve rezervacije i plaćanja možete izvršiti online, jednostavnom posjetom web stranice www.fibula.ba.

Vrijeme je za odmor iz snova...vrijeme je za Fibulu.