lifestyle
26

Adventour - Zimski festival 2017. na Bjelašnici

Planina Bjelašnica nakon dužeg vremena ponovo vraća svoj puni sjaj. Njen ovogodišnji portfolio raste iz dana u dan, 2016-ta godina je bila veoma bogata i programski ispunjena.

Uz nezaboravni ljetni festival Javorwood, gostovanje nekrunisanog kralja Ibize – DJ Solomuna i skorašnji nastup James Zabiele digitalnog čarobnjaka, atraktivnosti ne prestaju. Ispraćaj 2016. godine na Bjelašnici je rezervisan za novi zimski festival ADVENTOUR koji ce se desiti u periodu 29. do 30. Decembra u sklopu Hotela Bjelašnica i Novog Zimskog krila. (*Dvorac Bijele Kraljice) U sklopu dnevnog i noćnog programa, na otvorenom i zatvorenom stage-u, nastupiće mnoga imena kao što su: LAKA, SUNDAY STORIES, SARAJEVO BIG BAND, SERIOUS BEAT LOVERS, DJ PETRA, EXPONATI, MAKHIBEATZ, MUZIČKI ATELJE BASICS.

Zvanično otvorenje festivala je 29. Decembra u 12:00 a prevoz od Zemaljskog muzeja možete rezervisati putem e-mail adrese: [email protected] sa naznakom "ADVENTOR-TRANSPORT" za (29. ili 30. dec. ) Cijena povratne ulaznice je 10KM. Ulaz na festival je poklon Hotela Bjelašnica za sretnu 2017. godinu.

Saznajte prvi zašto će ADVENTOUR festival postati nezaboravna tačka u budućnosti Bjelašnice i ispraćanju Stare godine. Posjetite nas i poklonite sebi i svojim najmilijim nezaboravno iskustvo.

Više informacija o događaju saznajte ovdje.