A-Bike novi model bicikla uskoro u prodaji

A-Bike novi model bicikla uskoro u prodaji
0
F
FENA
27.6.2006. u 16:15
0
komentara
0

dijeljenja
A-Bike novi model bicikla uskoro u prodaji
Legendarni izumitelj Sir Clive Sinclair predstavio je A-Bike – najmanji bicikl na svijetu. Iako ima samo 5,4 kilograma, može podnijeti biciklistu teškog gotovo 110 kilograma.
Njegova kompanija Sinclair Research sa sjedištem u Londonu izradila je prototip bicikla koji je gotovo u potpunosti napravljen od vlaknastih materijala koji se mogu saviti, pa se bicikl može unijeti u autobus ili pozorište.

Bicikl bi se uskoro mogao kupiti u Singapuru po cijeni od 170 funti (oko 300 američkih dolara), a nakon toga i u Britaniji, SAD-u i Japanu.

Kada se zapakira i smjesti u futrolu, ovaj mini-bicikl nazvan A-Bike izgleda poput sklopljenog kišobrana, a zauzima samo 0.03 kvadratna metra te se vrlo lako može spremiti primjerice ispod radnog stola u uredu.

"Mislim da je problem s triciklom C5 bio u tome što sam napravio nešto što meni lično nije trebalo", rekao je ovaj izumitelj.

S druge strane, trebao mu je dobar bicikl na sklapanje budući da se biciklom vozi po Londonu te da radi na trećem katu zgrade koja, kako navodi, ima vrlo nepouzdani lift.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.