Ko o čemu, SDA o poštenju, o centrima moći "tamo negdje" o nekom vanjskom neprijatelju, o poštenju koje samo SDA-ovci imaju a zasnovano je na vjeri... Prepreka po bolje uslove studiranja za koje se SPUS tobože zalaže je sam Zahiragić i pajdaši, koji rade po principu gdje je Ahmed Nurković stao, ja ću da nastavim, ... i tako, šta si konkretno uradio po pitanju ovih privatnih fakulteta, poboljšanja uslova studiranja itd. Ništa, a uskoro će Studentski pohod, ne uzbuđujte se previše, SDA je to.
@Number8 Studentski pohodi i SPUS su dvije zasebne stvari. Zahiragić nema nikakve veze sa pohodima. Informiši se malo pa onda piši, možda kad i prozboriš koju pametnu.
@lanicalana Nemaju veze jer SPUS ne želi da imaju veze, lakše je tako kontrolisati tokove novca, nekada su bili skupa. Postoje li "Studentski pohodi" kao registrovano udruženje, i zašto ne? Da nemaju nikakve veze, ne ide u priog da je rukovodstvo SPUS-a = rukovodstvo fantomske "Studentski pohodi" i dok god je to tako, moći će taliti sa privatnim turističkim organizacijama. Ide 2000 studenata, SPUS objavi na svom profilu, a kao nište ne hajruje. To i ptice znaju kako ide razrađena šema.
Prikaži sve komentare (267)