Mada Dačić mlati i brka lončiće, nisu mi jasni tipovi ovdje koji sad oće od Srba da naprave Hitlerove ljubimce...najveći broj partizana u Bosni i Hrvatskoj (van Dalmacije) su bili Srbi tamo negdje do kasne 1943. Crna Gora je imala najveći ustanak do tada u okupiranoj Evropi. Sve grupe su imale kvislinge. Ne kapiram šta oćete da postignete. Takva malicioznost i prekrajanje istorije čine suživot nemogućim.
Na kraju krajeva, da Srbi nisu tako htjeli Jugoslavija ne bi ni postojala. Da su svi Srbi takvi monstrumi i zločinci ne bi ni vi postojali. Nađite mi muslimane u Grčkoj. U Bugarskoj su samo krajem 80-ih protjerali jedno 300,000 ljudi. Opet, srpski zločini su srpski zločini, ali ovakvom mitomanijom i zlobom samo tjerate normalne Srbe.
@MatijaCG Jao Matija. De se prvo odluči jesi li đetić ili srbin! Drugo najveći broj partizana 1940-45 u konačnici jesu bili srbi jer su bili i najbrojniji ali procentulano od broja stanovnika najviše partizana je bilo hrvata. Daj nam kakv link za taj egzodus iz Bugarske. A ti si pretpostavljam normalan srbin iz Crne gore jel? Odkud srbi u Crnoj Gori, odkud u Bosni ili Hrvatskoj krajini. Kad se naseliše? Koliko je stara najstarija ortodoxna crkva sa lijeve strane Drine?
Prikaži sve komentare (113)