Je li normalno da čović, zvizdić, nikšić, takozvani (fahrudin radončić trojanski konj) i ostala četnička kompanija koja sjedi gore u Sarajevu primaju platu od pa preko 7.000KM? Pa oni ne mogu metar drva iscjepat. Dok su se ovi ljudi borili za Republiku BiH od agresora i mrzli po rovovima da bi sad bez ikakvi prava bili!. I dok teče vrijeme, oni vile sagrađuju guše državu PDV-om koji nema smisla da postoji ovdje. Za PDV je kriv Adnan Terzić.
@gepard1234 Zato ću ja ovu državu napustit. Nisam ja budala vozat čitav život golfa 2 1986 godište jer nemogu seb da kupim golfa 4 ili 5 što? pa uzimaju nam PDV. Nemamo mi plate po 1000€ pa da se uvodi taj PDV za koji se ne osjeti svaki Bončić mi je bitan u granapu što mi je bitan? zato što nemam otima mi Država za autoputeve koje grade 100 godina.
@MacGregor malo si priglup, al nema veze sve je od boga. Kada je Terzić predložio PDV bio je član SDA koja ga je podržala zajedno sa Dodikom. Al nema to veze opet je vjerovatno Radončić kriv i za PDV , to vam je jedino što znate napisati.
Prikaži sve komentare (241)