Ogromna podrška
0

Krcato Bilino Polje na utakmici BiH - Ukrajina, pogledajte kako izgledaju tribine

D. P.
Sjajna atmosfera u Zenici (Foto: T. S./Klix.ba)
(Foto: T. S./Klix.ba)
Tribine stadiona Bilino Polje ispunjene su do posljednjeg meča čak i znatno prije početka baraž utakmice za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Ukrajine.

Zmajevi od 20:45 igraju protiv Ukrajine u polufinalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo. U slučaju pobjede, u finalu ćemo na Grbavici igrati protiv Izraela ili Islanda.

Tribine Bilinog Polja, što je bilo jedino i očekivano, ispunjene su do posljednjeg mjesta, a 13.000 navijača Bosne i Hercegovine pohrlilo je na stadion kako bi na vrijeme ušli i smjestili se uoči početka utakmice.

Tako su naši reporteri zabilježili impresivne kadrove s Bilinog Polja i nema nikakve dileme da će Zmajevi biti nošeni podrškom s tribina tokom svih 90, a možda i više minuta, u zavisnosti od mogućih produžetaka i penala.

Među zanimljivim transparentima izdvajaju se poruke dvojice najmlađih navijača BiH koji su ispisali poruke za Edina Džeku i Ibrahima Šehića zatraživši im dres. Vidjet ćemo da li će se iskusni Zmajevi odazvati pozivu najmlađih.

Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba

Također, na tribinama je veliki broj poznatih osoba iz svijeta sporta, politike i drugih oblasti, a o tome ko je napunio VIP ložu Bilinog Polja, moći ćete pročitati u narednoj našoj objavi.

Utakmica između BiH i Ukrajine igra se s početkom od 20:45, a možete je pratiti u tekstualnom prijenosu na portalu Klix.ba.